Affärsrådgivning

Vilket är ditt nästa strategiska drag?

För att nå dina mål behöver du en samarbetspartner som har kunskapen som behövs

Hos oss på LR Revision Mora får du en samarbetspartner som kan ge expertis i specifika frågeställningar gällande ditt företagande.
Naturligtvis får du en personlig rådgivare med lång och bred erfarenhet och i de fall frågeställningarna kräver kopplar vi in rätt resurser.

Exempel på affärsrådgivning

"Jag fick hjälp med att omstrukturera mitt företag"

Hos LR kommer många företagare med olika former av problem eller tankar. Det är vårt uppdrag att räta ut vad och hur man kan göra för att lyckas komma över hindret. Våra specialister står redo att hjälpa dig med dina utmaningar.

Våra andra tjänster

Redovisning & Lön


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Revision


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Bokslut & Årsredovisning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Skatt & Rådgivning


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra kunder tycker till

Joakim Larsson

"Jag trodde verkligen att digitala kvitton och appar skulle vara jobbigt. Det visade sig vara otroligt enkelt och nu har jag mer tid över till min verksamhet"

Ingrid Bergman

”LR är min egen ekonomiavdelning. Vårt samarbete gör att jag kan fokusera på mitt företag”

Åsa Elner Warnegård

"Jag uppskattar kompetensen och bemötandet hos LR, inga frågor är dumma och de hjälper mig att lägga min tid på rätt saker. Med hjälp av LR vet jag att min redovisning, skatter och lön är korrekt."

Med rätt kunskap når du nya nivåer

Tillväxt kräver en rad olika funktioner som tillsammans skapar rätt förutsättningar. Vi på LR hjälper dig hålla fokus på rätt saker och arbetar samtidigt fram det praktiska så som investeringsmöjligheter, konkurrensanalyser, strategier och handlingsplaner som tillsammans kommer utveckla ditt företag i rätt riktning.

Vi frigör din tid så kontakta oss